Celeb

Hajléktalan lett Jackie Chan lánya

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.02 | 11:14
  • trendindex: 2

Ng (Engi) a neve a balkézről született lánynak, akivel szépségkirálynő anyja keményen bánt.

Etta Ng Chok Lam, akinek Jackie Chan a biológiai apja, szűrét homofób anyja kirakta, barátnőjével így hajléktalan sorsra jutott. A leszbikusságát tavaly ősszel felvállaló hong-kongi tinédzser most senkitől sem számíthat segítségre.

Liking vintage ~ ?

A post shared by Jackie Chan (@jackiechan) on

Színész apjával egyáltalán nincs kapcsolatban, és nemrégiben arról posztolt egy közös videót szerelmével, Andi Autumnnel, hogy még az LGBT közösség is cserben hagyta őket, a rendőrségről és az élelmiszerbankról nem is beszélve.

A homofób szülők miatt egy hónapja az utcán élünk, gyakran híd alatt alszunk.

Autumn is megemlíti, hogy a hozzá eddig közel állók is elutasították őket:

Minden barátomtól kértem már segítséget, és a családomtól is, akik gyakorlatilag menhelyre küldtek minket. Azt gondolják, hogy ott majd úgyis szakítani fogunk.

A 18 éves Ng, aki magát Chan lányaként definiálja a videó elején, azért készítette a felvételt, hogy tudatosítsa az emberekben a helyzetüket.

A lányok nem árulták el, melyik városban húzták meg magukat, és némi poszttraumás stresszt is emlegetnek. A szókimondó videót több, mint 653 ezren látták pár nap alatt, ám a színész papa eleddig nem reagált semmit.

Ng úgy fogant, hogy az akkor épp házas Chan lefeküdt a hong-kongi szépségkirálynővel, Elaine Ng Yi Lei-jel. Az anyuka már reagált is a videóra: szerinte ha a csajoknak pénzre van szüksége, mihamarabb álljanak munkába.

Nem az kell, hogy a neten panaszkodjanak, meg hogy Etta apját emlegessék. A világon mindenhol emberek milliárdjai keményen dolgoznak, nem pedig a híres rokonukat próbálják lenyúlni.

Ng-t az anyja nevelte fel; a lány 2015-ben el is mesélte, miért nem tud apjaként nézni Chanre:

Sosem volt jelen az életemben, ezért nem tekintem szülőmnek. Azt mondom rá, hogy ő Jackie Chan, a színész.

– idézi fel a NY Daily News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.