Celeb

“Igen, én is photoshoppolok” – Liptai Claudia elárulta, mit tesz a fotóival

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.03 | 14:30

Hozzájuk szokott nyúlni, de állítása szerint csak egészséges keretek között.

“Igen, én is photoshoppolok, de nagyon vigyázok arra, hogy ne nézzen vissza egy másik arc a képről. Felismerhető legyek a fotón és tényleg úgy nézzek ki rajta, ahogy a hétköznapokban is”

– árulta el Liptai Claudia az ÉdesKettes című műsorban a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, ahol az illúzió és a Photoshop volt a téma.

“Általában a fények miatt nyúlok hozzá a fotóimhoz. Sokszor érzem azt, hogy ha jobb lett volna a világítás nem szerkesztenék rajta. Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik. Sokan az idealizált, tökéletes megjelenésre törekszenek. Én sokkal inkább arra, hogy az az arc köszönjön vissza a fotón, amelyik valóban én vagyok”

– tette hozzá.

“Jó, hogy van szerkesztőségi lehetőség, de nem mindegy, hogy mennyire használjuk. Ahogy az sem, hogy mit kommunikálunk róla. Amikor valaki már nem vagy alig felismerhető és szinte egy másik személyt tesz ki a fotókon maga helyett, annyira szétphotoshoppolta magát, az érthetetlen számomra”

– mondta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.