Celeb

Selena Gomez két szék közül a földre pottyant?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.08 | 12:02

A MET gálán is szólóban jelent meg az énekesnő, viszont igei üzenetet vitt áttetsző, szűzlány ruhájára varrva.

Tavaly ilyenkor még The Weenknd oldalán vonult be a rangos new yorki múzeum eseményére, aztán Justin Bieberrel tervezgettek esküvőt, most viszont egyszál maga, egyszál köntösben libbent be a MET gálára. Selena Gomez idén is egy Coach-ruhában pózolt, mely márkának ő az arca, és idén őszre saját kollekcióval is előáll, amelyet az énekesnő a kreatív vezető, Stuart Vevers segítségével tervez meg.

via GIPHY

A mostani krémfehér selyem “kombiné” vintage fátyolanyagból készült, melyet kézzel varrott csipke, fodrok és fémdíszek is tarkítanak. Az őszi kollekciót idéző, kristállyal kirakott ruha motívumaihoz illő, krémszínű táskát és cipőt is választott a divatháztól, ráadásul a kedvenc bibliai igeversével felfegyverkezve vágott neki az eseménynek:

Csalóka a báj, mulandó a szépség, de az URat félő asszony dícséretre méltó. (Péld.31,30)

Ez a szakasz szerepel kézírásával a táskán és a ruhára varrott szalagon is. Kate Young, a popsztár stylistja szerint éteri, klasszikus és lenyűgöző lett az összhatás:

#selenagomez in #coach by @stuartvevers & #tiffanyandco #metgala

A post shared by Kate Young (@kateyoung) on

Rengeteg gyémántot visel, mert szerintem ez felel meg legjobban az este szellemiségének – ez a drágakő az örökkévalóságot, a menny fizikai megvalósulását szimbolizálja. A csipke és a kézimunka is csodálatos, de az igazi kedvenceim a Tiffany & Co. Schlumberger gyűrűk.

Sokan arra gyúrtak, hogy esetleg ismét legutóbbi exe, Justin Bieber oldalán mutatkozik majd, akivel Weeknddel való szakítása után megint összemelegedtek. De a #Jelena-híveknek csalódniuk kellett, hamar véget ért az esküvőt is ígérő románc. A szólóban mutatkozó Gomez csillogó arany szemfestéket, illetve bőrszínű szájfényt vitt fel, haját Marissa Marino vette kezelésbe, nyakába pedig apró keresztet függesztett:

Weeknd másik exe, Bella Hadid is részt vesz az idei MET gálán, akivel a kanadai R&B-sztár áprilisban a Coachellán jót mulatott. De mielőtt még bárki kombinálni kezdhetett volna, kivel csókolózott a fesztiválon a férfi, a topmodell rövdre zárta:

Nem én voltam az.

teszi hozzá a People.

– Shaggy

A post shared by @ commentsbycelebs on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.