Vizuál

Marvel-hős lesz The Weeknd

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.24 | 18:41

Starboy mellett lendül akcióba, júniustól.

A Marvel legújabb képregényhőse sokaknak lesz ismerős: a Grammy-díjas művész személyesít majd meg egy új alakot, aki egy – Pókemberrel, Amerika Kapitánnyal és Fekete Párduccal egyenértékű – szuperhős mellett teljesít szolgálatot.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

A torontói Abel Tesfaye bújik ugyanis Starboy fő ellenfelének karakterébe júniustól. Starboy Alphatron elképzelt városában gyűri le a gonoszokat, akiknek a főnöke Jack „The Chef” Smiley lesz. The Weeknd egy könyörtelen stratégiai zseniként mutatkozik be, aki egyesítette a bűnszervezeteket, hogy megerősítse a városban a rémuralmát.

Az R&B énekes még íróként is belefolyt a munkálatokba, La Mar Taylor és Christos Gage mellett, a rajzokat pedig Eric Nguyen és Guru-eFX jegyzi.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Weeknd korábban közzé tette már, hogy készül valamire a Marvellel, párhuzamosan az új albuma munkálataival. A cég nem először ad lehetőséget cameózni zenészeknek, és számos szép lemezborító is született már ezekből az együttműködésekből. Rae Sremmurd például a Valiant Comicsnál a Shadowman történetében bukkant fel.

Weekndnél felgyorsultak a dolgok, ugyanis friss albuma már masterelés alatt van, és friss videókkal is jelentkezett az Instagramon:

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

A Starboy #1 megjelenési dátuma pedig június 13 lesz, teszi hozzá az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló