Zene

Megjelent az R&B kishercegének legújabb lemeze

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.26 | 06:30

Már hallgatható a Spotify-on az új The Weeknd lemez, a Starboy.

A kanadai-etióp Abel Tesfaye underground YouTube-os kedvencből küzdötte fel magát a csúcsra, a most megjelent harmadik stúdióalbumán már ott tart, hogy a Daft Punkkal és Lana del Rey-jel csinál közös dalokat. Még friss, ropogós, és itt hallgatható a Starboy:

A The Weeknd név alatt alkotó R&B énekes az internetre felpakolt három mixtape albummal hívta fel magára a figyelmet, aztán pedig csinált egy elég jó debüt albumot 2013 végén, Kiss Land címmel. Tényleg jó. A második lemez aztán meghozta neki a széleskörű ismertséget a Szürke 50 árnyalata betétdalával, ezen a zene már annyira nem vágott földhöz minket, viszon nagyon jó videoklipek készültek hozzá. Az új albummal pedig tényleg senki nem mentheti már meg attól, hogy világsztár legyen, még ha ez olyan kompromisszumokkal jár is, ami a zenéje rovására megy is. Mondjuk az új albumról a címadó szám kapásból egy hatalmas sláger, a Daft Punk közreműködésével:

Annak mondjuk örülünk, hogy új frizurát vágatott magának. Aki nem hisz nekünk, nézzen bele egy klipjébe mondjuk egy évvel ezelőttről! És az is örömteli, hogy továbbra is elég jó videókkal támogatja meg a zenéjét:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló