Celeb

Felmerült, hogy Hódi Pamela a hibás, amiért kislánya látta apját meghalni

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.11 | 17:48
  • trendindex: 48

Különös cikk jelent meg az Origón, amely Berki Krisztián első felesége, Hódi Pamela felelősségét tárgyalja abban, hogy 8 éves kislányát, Natit elengedte az apjához, tudván, hogy az drogozott.

“A közös gyerekük találta meg az apja holttestét, aki Berkinél töltötte az éjszakát. A férfi lakásában kábítószergyanús anyagot találtak halála után. Ha a volt felesége tudta, hogy drogozik, (vagy legalábbis, hogy kábítszergyanús anyagot tárol otthon) és ennek tudatában engedte oda a lányát, büntetőjogi értelemben felelőssége nincs, a szakember szerint – aki általánosságban nyilatkozott az Origónak – inkább erkölcsi kérdések merülhetnek fel”

– írja az Origó.

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldal máris reflektált a különös felvetésre:

“Úgy gondoljuk, hogy a volt feleség hibáztatása, vagy akárcsak annak sejtetése is, hogy ő akarva-akaratlanul tette ki a gyerekét ennek az élménynek, sértő, bántó és káros felvetés. Berki Krisztián holttestére halála reggelén elsőként kislánya talált rá. Az Origo kiemelkedő problémaként kezeli ezzel kapcsolatban a volt feleség felelősségének kérdését, a felette való erkölcsi bíráskodás lehetőségét arra hivatkozva, hogy Hódi Pamela bízta a férfire közvetlenül halála előtt közös gyereküket. A cikk ellenben arról nem számol be, hogy a gyerekkel való kapcsolattartás rendszerét a magyar törvénykezés nagyon szigorúan szabályozza, amelytől az eltérés – főként hátrányok elszenvedése nélkül – adott esetben nemigen lehetséges egyik szülő számára sem. Ezért szerintünk az ügy nagyobb problémákat is felvet, illetve jóval fontosabb lenne segítséget nyújtani a traumát átélő kislánynak, a gyászoló családnak annál, mint hogy a volt feleség felelősségét firtassuk”.

Hódi Pamela nem nyilatkozik, nem tudni, tudott-e Berki drog-ügyleteinek alakulásáról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.