Celeb

Nótár Mary továbbra se beszél leszbikus szerelméről, de kiáll a melegek mellett

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.13 | 14:48
  • trendindex: 4

Osváth Zsolt vendége volt a héten a mulatós műfaj koronázatlan királynője, Nótár Mary. Csakhogy a rajongók csalódtak, amiért az énekesnő nem fedi fel leszbikus szerelmét továbbra sem.

A műsorban szó esett az LL JUnior-féle csörtéről, a cigányságról és az otthonról hozott kultúráról, a lemezkiadóval való hosszú jogi vitáról, és arról is, hogy Mary nem bánja, hogy pályatársa Kis Grofó besorolt a Fidesz zászlója alá, ő továbbra is barátként szereti.

Az énekesnő továbbra se kívánt saját magánéletéről beszélni, de azt elárulta, hogy már nagyon szeretne anya lenni. Sokak szerint súlyos hiba, hogy szerelméről, Lottéről nem beszélt, noha téma volt, hogy mennyire szörnyű, hogy ebben az országban bárkit bántani lehet az identitása miatt.

“Borzasztóan csalódott vagyok, mert most lehetősége lett volna tisztáznia magát és lelkileg megkönnyebbülni. Lottit nem lehet úgy védeni, hogy minden második klipjében jelen van, és a közösségi médiában minimális utánanézéssel össze lehet őket kötni. Mary akkor is népszerű lenne ha nem kerülgetné ezt a témát. A kollégái előtt is kevésbé lesz emiatt tisztelve, hogy rejteget vagy hazudik, de mindenhol közösen jelennek meg. Szívből kívánom neki – én aki 2005től rajongója és amíg él – hogy tudjanak boldogok és támadhatatlanok lenni. (Lottit kifejezetten szeretem, gyönyörű, kreatív és ügyes a konyhában) ❤️”

– írja egy rajongó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Jessie J babája megszületett
  • szerző:nuus
  • 2023. 05. 19.