Celeb

Van, amikor már para a Kardashian-klán közelsége?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.15 | 12:18

Kourtney Kardashiant szólította le egyszer az énekes, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk!

John Mayer állítólag megkísérelte felszedni Kourtney Kardashiant, ám nem teljesen úgy alakult a kaland, ahogyan azt a külső szemlélők összerakták. A Your Body Is a Wonderland című dal sármos előadója Andy Cohen rádióműsorában fejtette ki május 14-én, mi is történt nemrég pontosan közte és a KUWTK-klán közt.

 

View this post on Instagram

 

sweet but psycho

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Még 2018 decemberében, a GQ Men of the Year partin keresztezték egymás útjait a legidősebb Kardashian-lánnyal, de egyáltalán nem beszéltek meg konkrét találkozót. Pedig a szemtanúk szerint a 41 éves férfi nagyon lelkesnek tűnt:  mint aki reménykedik egy későbbi randiban.

Ehhez képest Mayer utólag úgy emlékszik, hogy az épületen kívül várta már, hogy előhozzák az autóját – miközben a Scorpions zenekar egyik tagjával beszélgetett:

A basszusgitárossal váltottam pár szót, akit azt hiszem, Klaus-nak hívnak. Lehet, hogy nem is pont ez a neve, de valami hasonló rémlik. Neki mondtam, hogy milyen édes véletlen az, hogy összefutottunk.

idézett híres dalszövegéből Mayer.

Szeretem a zenéjüket, így mókáztunk is egy kicsit, amit a német zenész fel is vett. Ekkor ért oda Kourtney, akit megkértem, hogy menjen ki a képből. A basszusgitáros pedig azt szerette volna, hogy szerepeljen a valóságshow-sztár is.

Tehát Mayer „bűne” csak annyi, hogy meg akarta kímélni a Kardashian-lányt a veterán rocker videózásától:

Szerinte ez vaskosabb lett volna, mint a mi édes kis összefutásos történetünk. Ám a pletykák ördögi irányt vettek utólag.

John szerint attól még, hogy akkor nem startolt rá a 40 éves modellre, még szeretheti a klánt.

Semmi bajom nem lenne a famíliával, és amíg nem rontod el a jó viszonyt valami rossz reakcióddal, addig nagyon kedvesek is veled.

Hogy valami zavar van az erőben, az akkor derült ki, mikor később Kris Jennerbe botlott:

Los Angelesben voltunk, a Craig’s-ben, ahol felszikrázott köztem és a momager közt a levegő. Pedig ő aztán Hollywood szerotonin-dús Yoda-mestere. Baromira ért ahhoz, hogy aki közel kerül hozzá, azt azonnal elöntse azt az örömhormon. Mellette ültem, így részesültem is ebben az élményben.

Viszont olyan erős a szédítő hatás, hogy Mayer meg is ijedt az asszonytól:

Nagyon felnézek rá, de inkább megtartanám a tisztes távolságot tőle. A végén még belehalnék!

idézi a Toofab.

 

View this post on Instagram

 

? Honey, I’m trending on twitter! Watch a brand new episode of Keeping Up tonight at 9/8c on E! #thankunext #kuwtk #family

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló