Celeb

Vége! Britney Spears soha nem tér már vissza a színpadra menedzsere szerint

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.16 | 13:18

Szerinte Britney-nek már a turnéját sem kellene folytatnia. Mindeközben a bíróság elrendelte Britney 11 éve tartó gyámságának a felülvizsgálatát.

Kemény kijelentést tett a pszichiátriáról nemrég kijött 37 éves énekesnő menedzsere a TMZ-nek. Larry Rudolph szerint Britneynek semmilyen formában sem kellene folytatnia a vegasi turnét, sem most, sem a jövőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Britney tavaly októberben jelentette be, hogy Domination címmel indít új show-t Vegasban. Ebből azonban semmi sem lett az újabb idegösszeomlása miatt. Larry Rudolph, aki először 1998-tól 2004-ig volt az énekes menedzsere, majd 2008-tól jelenleg is az, a TMZ-nek azt mondta:

Mint az a személy, aki irányítja Britney teljes karrierjét, annak fényében, amit mostanában az énekesnőt körülvevő személyektől és szakemberektől megtudtam az állapotáról, azt kell hogy mondjam, számomra világos, hogy neki már egyáltalán nem kellene visszamennie a vegasi turnéra.

Spears kálváriája az év elején kezdődött, amikor apjánál súlyos betegséget állapítottak meg az orvosok. Az énekesnő ezután bizonytalan időre elhalasztatta a vegasi turnéját, ami februártól novemberig tartott volna. A sztár egy időzített bomba volt innentől kezdve a menedzsere szerint. „Hamarosan le is kellett állítani a közös munkát a stábbal, nem folytathattuk a próbákat, mert Britney-t nyomasztotta apja betegsége és teljesen összezuhant emiatt” – nyilatkozta a menedzsere.

Rudolph hozzátette:

Britney tavaly még nagyon akarta ezt a turnét és izgatott volt miatta, állandóan hívott, minden nap beszéltünk. Az utóbbi hónapokban azonban egyáltalán nem keresett.

A menedzser szerint ez a hozzáállás is azt mutatja, hogy nem kellene visszatérnie az énekesnőnek.

Nem szeretném hogy dolgozzon addig, amíg fizikálisan, mentálisan és lelkileg nem áll készen rá, és nem teljes szenvedéllyel fog bele a melóba.

Majd határozottan és őszintén hozzátette:

Ha ez a nap soha nem jön el, akkor bizony soha nem jön el.

Azt is elmondta, hogy ő egyáltalán nem fogja forszírozni nála a visszatérést.

Ha majd újra elém áll, hogy dolgozni akar, akkor meg fogom mondani neki, hogy ezt jó, vagy rossz ötletnek tartom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Amúgy nem ez volt az első alkalom, hogy az énekesnő elmegyógyintézetben volt, 2007-ben már volt egy súlyos idegösszeomlása, akkor történt az is, amikor fotósok előtt kopaszra borotválta a fejét, aztán egy esernyővel rátámadt egy lesifotósra. Ezek után többször is volt kórházban, majd 2008 januárjában elvették tőle a fiai felügyeleti jogát, őt pedig gyámság alá helyezték.

A bíróság azonban most elrendelte a gyámság felülvizsgálatát. A felügyeletet még 11 éve rendelte el a hatóság – a hajborotválós eset után. Azóta az édesapja gondoksága alatt áll a sztár. Britney most ezen szeretne változtatni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ennek érdekében egy mozgalom is indult, Free Britney néven. Az énekesnő ugyanis, az eddigi hírekkel ellentétben, most azt állítja, hogy nem önszántából ment be a kórházban, hanem apja vitte be őt egy hónapja a pszichiátriára, és korábban különféle nyugtatókkal is tömte őt. Az énekesnő célja, hogy kikerüljön apja gondnoksága alól. Most tehát ismét a bíróságnál van a labda.

Címlapi kép: Instagram

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló