Celeb

Sztriptízbárban ropta részegen Jennifer Lawrence, de nem bánt meg semmit

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.18 | 10:13

A 26 éves színésznő egy bécsi sztriptízklubban öntött fel a garatra, amiről videó is készült. Mégsem szabadkozik.

Szerdán pikáns kis videó tűnt fel Az éhezők viadala sztárjáról a RadarOnline-on. Egy sztriptízbár színpadán táncol a nem épp szomjas híresség, magából kissé kivetkőzve. Mindez itt a szomszédban, Bécsben történt, ahol a Red Sparrow című filmet forgatja épp a színésznő.

Jennifer Lawrence úgy döntött, nem ragozza túl a dolgot, ezért egy egyszerű üzenetet tett közzé a Facebookon:

Nézzétek, senki sem szereti, ha az interneten emlékeztetik arra, hogy egy rúdon próbált pörögni egy sztriptízbárban. Az egyik legjobb barátom születésnapját ünnepeltük, ezért elengedtem a paranoiámat, hogy bulizhassak egy kicsit. Nem fogok elnézést kérni, állati jól szórakoztam aznap este.

Aztán még gyorsan hozzátette azt is:

Nem melltartó volt rajtam, hanem egy Alexander Wang-felső, és nem fogok hazudni, de szerintem elég jól táncolok, még ha kell is benne fejlődnöm.

Lawrence egyébként kifejezetten kedveli a sztriptíztáncot, és a váratlan helyeken való felbukkanást is. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy ha nem színésznő lenne, akkor sztriptíztánccal keresné a kenyérre valót, amikor pedig nálunk forgatott, egy este egyszercsak megjelent Budapest egyik legautentikusabb punkkocsmájában, ami nem éppen arról híres, hogy ott az úri közönség mulat, de neki akkor pont megfelelt.

Ugye, milyen nehéz a hollywoodi sztárok élete?!

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/stux-12364/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló