Celeb

Szörnyen néz ki Jet Li, tényleg ennyire beteg volna?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.22 | 14:16

A menedzsment így tisztázza a helyzetet az aggódó rajongók számára.

Ismerősnek tűnik a férfi a képen, de mégis valahogyan idegenül fest. Szemüveg és szarkalábak keretezik a halványan csillogó szemeket, ez ugyanaz a Jet Li, akit eddig ismertünk?

 

Az 55 éves harcművész-akciófilmsztár egészségét firtató kérdések jogosan merülnek fel a rajongók részéről – a korát sokáig meghazudtolta fiatalos külsejével és mozgásával a színész, aki pajzsmirigy-túlműködéssel küzdött az utóbbi időben. A kimerültséggel és jelentős súlyvesztéssel járó állapot miatt már volt, hogy a közelgő halálának hírét is keltették.

Május 19-én azt írta a kínai sajtó, hogy

a rajongók imádkoznak az egészségéért.

Nyomatékosítván a hírt előnytelen fotókkal, melyek Tibetben készültek a sztárról, aki egy templomba tart gyógyulni, állítólag.

Egy december videóban Boldog Karácsonyt kíván az általunk ismert Li, még élettelibb arccal. Menedzsere szerint a tibeti fotók egyszerűen csak rosszul sikerültek, ám valóban egy 55 éves embert ábrázolnak. Steven Chasman elmondja, hogy

Li majd’ egy évtizede küzd a pajzsmirigyével. Szó sincs életveszélyről, viszonylag jól elvan az állapotával.

Hazája után az európai és amerikai mozikat is meghódította a színész, és Hollywoodba költözése után is vállalt kínai rendezők filmjeiben szerepet.

via GIPHY

2010-ben diagnosztizálták nála a túlműködést – három évvel később úgy tűnt, hogy már nem is dolgozhat.

Fájdalmaim vannak, de nem szenvedek. Boldognak érzem magam.

– számolt be helyzetéről a meditációt gyakorló Li. Filmes sérülései miatt láb- és gerincproblémák is nehezítik sorsát, és a hormon-alapú betegsége is rosszabbodott mostanában. One Foundation néven karitatív szervezetet visz, moziszerepet pedig alig vállalt az utóbbi években. Az élőszereplős Mulanban elvileg császárként térne vissza, de ez a Disney-produkció csak 2020-ra készül el, említi a The Washington Post.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló