Celeb

Egyre betegebb a sitten: már csak pépes ételt ehet Galambos Lajos

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.24 | 13:18

Egyre rosszabbul van a mulatós sztár a börtönben.

Fotó: TV2

A Dáridó hajdani sztárja még április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, hogy leülje a három év, hat hónapos büntetését, amit gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt kapott. Már akkor is egyre gyengülő, rossz egészségi állapotára hivatkozott, hogy a büntetés alól felmentést kapjon, azonban az orvosi vizsgálatok azt mutatták, hogy nem életveszélyes a betegsége.

Azóta a helyzet tovább romlott Lajcsi ügyvédje szerint már csak pépes ételt képes fogyasztani. Olyannyira rosszul van, hogy már a mákos tésztát is turmixolva eszi, emellett kacsazsírt nyalogat, hogy egy kis kalóriához jusson.

“Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem. Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe, így kacsazsírt szoktam tenni a teámba, azt szürcsölöm el. Mivel a gyomrom már nem bírja a sok leturmixolt ételt sem, kértem, hogy szinte csak leveseket kapjak, legalább azoknak a levét meg tudom inni. Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen, a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim, sőt: vannak, amelyek romlottak is. Az rendben van, hogy bezártak ide, de az egészségem további romlásával nem akarok fizetni.”

– adta át üzenetét ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a Blikknek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló