Celeb

Kétségbeejtő hírek érkeztek a súlyos beteg Celine Dionról

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.03 | 17:18

Egyre romlik Celine Dion állapota, ugyanakkor nagyon akar teljesíteni, és ne adja fel a reményt, hogy még állhat színpadon valaha.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Celine Dion könnyes Instagram-videóban jelentette be a rajongóinak még tavaly év végén, hogy sajnos nem láthatja őket a várva várt koncertkörút keretében, mert diagnosztizáltak nála egy ritka, gyógyíthatatlan betegséget, a stiff person szindrómát. Azóta állapota egyre romlik.

Hátborzongató, ahogy Celine Dion kinéz – csont és bőr már!

Az énekesnőt egyre romló állapota szomorú döntésre kényszerítette, kénytelen volt lemondani teljes turnéját is, többek között tehát a budapesti időpontot is.

Drámai döntésre kényszerült a súlyos beteg, csont és bőr Celine Dion

Bármennyire is kétségbeejtő a helyzet, Celine nem adja fel. Az énekesnő nagy erőfeszítéseket tesz az egészségének helyreállítása érdekében, és fiai, René-Charles (22 éves) és ikrei, Nelson és Eddy (12 évesek) mindig támogatják és mosolyt csalnak az arcára még a legnehezebb pillanatokban is.

“Az igazság az, hogy mindig a fiai és a fellépései vannak a középpontban. Ő rendkívül önzetlen és megfontolt ember, egyszerűen imádja a gyerekeit. Ők pedig csodálatosak, ahogy támogatják és szeretik. Ő pedig nem adja fel. Reményei szerint képes lesz megbirkózni minden betegséggel kapcsolatos problémával, hogy újra énekelhessen”

– mondta egy közeli barát a People magazinnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.