Celeb

Maga alá piszkító csivava: Nagy Ervin keményen nekiment Rákay Philipnek

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.06 | 15:00

Az utóbbi években fideszes influenszerként működő milliárdos vállalkozó beleállt Nagy Ervin színészbe, aki nem tűrte szó nélkül a kritikát.

A múlt héten csütörtökön Budapesten és tizenöt más városban tüntetést rendeztek a pedagógusok helyzetével kapcsolatban, valamint tiltakoztak a tanárok jogállását megváltoztatni tervező státusztörvény javaslata ellen. Az eseményről készült videós tudósításban Nagy Ervin is megszólalt, és többek között ezt mondta:

„Nem lehet elvárni, hogy valakit állandóan sakkban tartanak, lehetetlen helyzetbe hoznak, és ő majd mindig marha kulturált válaszokat fog adni. Párizsban már égne az egész város. Ahhoz képest a magyar diákok szerintem rendkívül kulturáltak”.

Rákay ezután nekiment:

“Ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel, akik egyáltalán nem vevők a ti szánalomra méltó „szent ügyeitekre”, amelyek se nem szentek, de még valódi – össztársadalmi értelemben vett – ügyeknek sem tekinthetők.”

Ezt követően személyeskedett egy sort, majd azt javasolta Nagy Ervinnek, hogy kövesse kollégái, Schilling Árpád és Sárosdi Lilla példáját, és költözzék külföldre. Szerinte előbbi művészek is „gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban”.

Nagy Ervin hosszas gondokozás után reagált:

“Dear Kálmán,
Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít”

– írta.

A teljes poszt itt olvasható:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.