Celeb

Öngyilkos lett Anthony Bourdain, a népszerű utazó tévés szakács

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.08 | 14:07

Mindössze 61 éves volt.

Fotó: Angela Weiss / AFP PHOTO /

Bourdainre egy francia séf barátja talált rá , akivel épp Franciaországban forgattak a CNN számára. Öngyilkos lett, de hogy miért, azt most még pontosan nem tudni.

A Budapesten is járt Bourdain nem az elszállt szakácsok közé tartozott, ő közvetlen volt, laza, semmi arcoskodás nem jellemezte, inkább kíméletlenül őszinte volt, és ennek köszönhette világhírnevét is. A konyhafőnök vallomásai (Kitchen Confidential) című könyve szokatlan őszinteséggel és nyíltsággal mesél Bourdain szakácséveiről, arról többek között, hogy milyen jókat főzött beLSDzve. Bourdain ugyanolyan szenvedéllyel szeretett főzni, mint utazni, új emberekkel ismerkedni, enni és inni, beszélgetni és punkzenekarokat hallgatni. Legendásan jó sztorizó volt. Bátran káromkodott a tévéműsoraiban is, hangosan beszélt és jó volt a humora. Ha feszült volt vagy ideges, azt mindig főzéssel vezette le. Leghíresebb mondása, ami miatt biztos, hogy nem volt a vegánok és a vegák kedvence:

Számomra húsleves, velő, zsír, kolbász és hús nélkül az életnek semmi értelme.

Anthony Bourdain 61 éves volt, és el nem tudjuk képzelni, miért lett öngyilkos, de reméljük, hamarosan kiderül. Béke poraira.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló