Celeb

Berki Mazsi új luxusautójának árából több lakás is kijön

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.10 | 10:18

Berki Krisztián özvegye új luxusautót kapott új párjától, Zoltántól - méghozzá egy Mercedes AMG GLS-t. Állítólag ez csak az egyik autó, amivel közlekedik.

Mazsi nemrég megosztott egy képet az Instagram-oldalán a luxusjárgánnyal:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

A Blikk szerint ez azonban nem az egyetlen luxusjármű, amely könnyebbé teszi Mazsi életét. Tavaly szeptemberben a lapnak sikerült lefotózni Mazsit a TV2 székháza előtt, amint egy vadonatúj, 80 millió forintos acélkék Mercedes AMG G63 V8 biturbóval érkezett.

Most valószínűleg lecserélte ezt az autót, mivel szerdán egy gyönyörű fekete Mercedes AMG GLS autóval látták őt Budapesten, és erről a járműről posztolt is az Instagram-oldalán. Az autó alapára 66 millió forintról indul, de információink szerint Mazsi autója további extrákkal felszerelt, így körülbelül 80 millió forintot érhet.

“Sosem lehet tudni, milyen autóba ül be, folyamatosan váltogatja őket”

– mondta az özvegy egyik ismerőse a Blikknek.

“A fekete autó, amit a képen láthatunk, a legújabb. Lehet, hogy csak néhány hete van nála, de ez nem az egyetlen autója. A korábbi, acélkék Mercijét – úgy hallottam – már eladták, mert most egy ugyanolyan típust vezet, csak kivizöldben. De láttam már kiszállni Mercedes Maybachból is.”

Az informátor szerint az új szerelem, Zoltán ajándékozta Mazsinak ezeket a luxusautókat, hogy biztonságban közlekedhessen kislányával. Habár már néhány hónapja Székesfehérváron él, gyakran utazik Budapestre üzleti ügyek miatt, és gyakran látogatja a családját Kecskeméten is – mindez pedig Suzukival vagy Opellel nyilván lehetetlen volna.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.