Celeb

Meglepő dolgot árult el Arnold Schwarzenegger Andy Vajnáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.10 | 09:18
  • trendindex: 3

Nemrég jelent meg a Netflixen az "Arnold" című háromrészes dokumentum-sorozat, amelyben a Terminátor életútjába nyerhetünk betekintést.

Az “Arnold” első epizódja a testépítésről szól, és arról, hogyan érte el mindent, amit csak lehetett, mielőtt színész lett volna. A második rész a hollywoodi karrierjét és a csúcsra jutását boncolgatja, míg a harmadik rész a politikai pályafutását vizsgálja. Utóbbiban feltűnik egy ismerős arc egy fényképen, méghozzá a hazai sztárproducer, Andy Vajna, aki 2019-ben hunyt el.

Schwarzenegger egyúttal meg is osztott egy meglepő történetet Andy Vajnával kapcsolatban. Amikor Schwarzenegger elhatározta, hogy indul a választáson, és a következő kaliforniai kormányzó lesz, 2002-ben felkereste a producert, hogy segítséget kérjen tőle a kampányra szükséges pénz összegyűjtéséhez. Ekkor Andy Vajna a következőt mondta Arnie-nak az ötlet hallatán:

“Neked k*rvára elment az eszed.”

Mint kiderült, a politikai ambíció már csak azért is kiakasztotta Vajnát, mert már folyamatban volt a Terminátor harmadik része, amelyben Schwarzenegger így nem tudott volna szerepelni – nyilván nem akart pert. Schwarzenegger természetesen megértette a helyzetet, elkészítette a filmet, így a politikai karrierjének elindítását is el kellett kicsit halasztania. Később aztán Vajna teljes mellszélességgel mellé árt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló