Celeb

Ritka fotókon úgy látszik, mintha Marilyn Monroe mégis babát várt volna!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.11 | 09:48
  • trendindex: 2

Egy gyümölcsöző francia kapcsolat bizonyítékai volnának a pocakos felvételek?

A házas Marilyn Monroe-ról rebesgették, hogy lehetett egy titkos szerelmi viszonya, mely még várandósságot is hozott a szex-szimbólum számára.

 

View this post on Instagram

 

__AWHILE__ #culture #worldculture #cultures #america #asia #europe #africa #unity #love #marilynmonroe

A post shared by __”NAME”__ (@_theprofile_who_postsculture_) on

És nagyon úgy tűnik, hogy a pletyka igaz lehetett, ugyanis hegyes pocakot villant a hollywoodi legenda egy, eddig szinte sosem látott fotó-kollekción.

Az 1960-ból származó, ritkábbnál is ritkább felvételeket áruba bocsátja a tulajdonos, méghozzá a Moments in Time nevű cégen keresztül. Borsos árat kér a domborulatára büszke Monroe fényképeiért: 95 ezer dollárt kell kipengetnie a leendő birtokosnak.

A fényképeket Frieda Hull, a színésznő bizalmasa készítette, akinek természetesen tudomása volt arról is, hogy ki lehet a feltételezett gyermek apja. Yves Montand olasz származású francia színész kerülgette akkortájt a 34 éves szépséget, amikor a képek először felbukkantak New Yorkban.

 

View this post on Instagram

 

Marilyn Monroe Pregnant 💖

A post shared by Maury Spectrum (@mauryspectrum) on

A feltételezett várandósság azért lett volna bizarr, mert Monroe akkor még nagyban férjnél volt: harmadjára Arthur Miller neje volt. Viszont a Szeressünk! című zenés vígjátékot forgatta éppen a párizsi sármőrrel… A képek Monroe teljes hagyatékának részeként kerültek egykori szomszédjához: Tony Michaels 2240 dollárért jutott a páratlan örökséghez.

via GIPHY

A színésznő 1962-ben hunyt el, ám a babát végül nem hozta világra. Frieda elmondta Michaelsnek, hogy sajnos elvesztették a gyereket. De hogy vetélés során, vagy művi úton történt, azt máig sem lehet tudni. A rajongók régóta próbálták kideríteni az igazságot a terhességről, de Montand 1991 óta, míg Frieda 2014 óta nincs köztünk, így már ők sem segíthetnek tisztázni a kérdést, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló