Celeb

Chris Pratt Schwarzenegger lányával randizik, de közben Aubrey Plaza-val is jól érzi magát

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.19 | 12:15

Aubrey Plaza persze csak egy jó barát, akivel Pratt 6 éven át dolgozott együtt a Parks and Recreation (Városfejlesztési Osztály) című sitcomban.

Fotó: Valerie Macon (AFP PHOTO)

Chris Pratt 9 év házasság után, békében vált el Anna Farris színésznőtől tavaly, azóta pedig nem történt vele semmi különös párkapcsolatilag. Egészen mostanáig. Hétvégén apák napja volt, és többen látták a 38 éves színészt egy feltűnően csinos, fiatal nővel egy padon üldögélni, akivel szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. Kajáltak, beszélgettek, nagyokat nevettek. Kiderült, hogy a nő Arnold Scwarzenegger legidősebb lánya, Katherine, vele randizott a színész.

Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

De vajon mit szól ahhoz a Terminátor, hogy miközben Pratt a lányát szédíti, a most zajlott MTV Movie & TV Awards-on egymás mellé került az egykori kisképernyős házaspár, Pratt és Aubrey Plaza, akik láthatóan jól érezték magukat, a net pedig megőrült ettől.

A két színész a Városfejlesztési Osztály című sorozatban játszott együtt, előbb csak kollégákat, majd férj-feleséget, és ők voltak a nézők egyik kedvencei. Ráadásul Aubrey Plaza és Pratt Jurassic World-beli partnere, Bryce Dallas Howard konferáltk fel a színészt a díjátadón, elég viccesen.

Persze a dolog mögött nincs semmi pletykára okot adó, hacsak az nem, hogy valószínűleg feltámasztják az említett sorozatot, és mindenki visszatér a régiek közül, köztük Aubrey Plaza és Chris Pratt párosa is. Talán ezért kerültek egymás mellé, hogy csináljanak egy kis hírverést a jó hírnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló