Celeb

Csomókban kezdett hullani a modell haja, miután megcsináltatta a melleit

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.21 | 13:48

A pasija úgy jellemezte az új-zélandi nőt, hogy "egy 29 éves nő egy 89 éves testében".

Kép: Instagram

Sarah Harris egyik melléből még 21 éves korában távolítottak el egy jóindulatú csomót, ami után eltérő méretűek lettek a mellei. Ezután úgy döntött, hogy kés alá fekszik, megcsináltatja a melleit, erre 2017-ben, Thaiföldön került sor. Szinte azonnal az implantátumok behelyezése után megjelent nála egy sor, elég brutális tünet – számolt be a 24.hu.

Csomókban hullott a haja, az egész teste tele volt kiütésekkel és folyton nagyon fáradt volt. A barátja úgy jellemezte őt, hogy olyan, mint “egy 29 éves nő egy 89 éves testében”.

Sarah viszont szerette az implantátumait, ezért egy darabig nem akart tudomást venni arról, hogy a tüneteket az implantátumok okozhatják. Végül elment egy specialistához, aki megállapította, hogy az implantátumok komoly gyulladást okoztak a melleiben.

Az orvos eltávolította őket, ami után Sarah nagyjából azonnal jobban lett. A napokban feltöltött egy képet az Instára, amin a testére írta az összes tünetet, amit okoztak neki az implantátumok. Ezzel szeretné megmutatni a nőtársainak, hogy nagyon veszélyes is lehet a mellplasztika.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SARAH HARRIS (@iamsarahharris) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló