Celeb

Tristan Thompson öngyilkossággal fenyegetőzött, mikor kipattant a Woods-botrány?

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.24 | 11:47

Nem csoda, ha Khloe Kardashian undorodik exétől.

Khloe Kardashianék szakítása igazi dráma volt, melynek eddig csak a felszínét kapirgáltuk. A KUWTK adása most tart ott, hogy fejest ugorhatunk a felkavaró részletekbe is.

 

View this post on Instagram

 

KoKo Kollab @kyliecosmetics 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A valóságshow legutóbbi részéből is kiderült pár meredek dolog: a felszarvazott szőke anyuka például elárulta, hogy gyakran volt akkortájt migrénje, és szédülést is tapasztalt. Ráadásul el kellett költözniük az otthonukból, felújítási munkálatok miatt.

 

View this post on Instagram

 

💕💕💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kylie húga azt javasolta, vegyen terhességi tesztet, ami viszont negatív lett. Félt a Clevelandbe való repüléstől, így meghiúsult az is, hogy ott állomásozó, kosaras pasiját meglátogassa.

Elborítja a vér az agyamat, a bal szememre alig látok ilyenkor.

Ezért Los Angelesben maradt, és elvégeztetett egy MRI-t. Szerencsére a koponyáján belül mindent rendben talált a vizsgálat, ám azt nem sikerült kideríteni, mi a celebre rátörő rosszullétek valódi oka. Tristan Thompson eközben pont visszatért a városba, ám nem az első dolga volt hazamenni.

 

View this post on Instagram

 

KoKo Kollection launches TODAY!!!!!! 3pm today!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ugyanis All-Star hétvégére készült:

Elment az afterpartira is, ahol összefutott Jordyn Woodsszal. Aztán meg már nem jött haza.

Ekkor tudta meg Kim Kardashian egy barátnőjétől, Larsa Pippentől, hogy Woodsék konkrétan egymásba gabalyodtak. A 34 éves Khloe azonnal rá is kérdezett 21 éves vetélytársánál, mi volt ez az egész:

Nem fedte fel a teljes igazságot, csak annyit, hogy Tristan megpróbálta megcsókolni. Erre felajálottam, hogy ha nehezére esik szóban összefoglalni, akkor inkább írjon sms-t. De aztán nem jelentkezett, csak jó húsz perc elteltével.

Akkor is olyasmiket állított magáról, hogy ő Khloe-nak segített valójában: szemmel tartotta a csapodár természetű férfit.

via GIPHY

De aztán csak kibökte, hogy túlzottan is törődött Tristannal:

Nem hiszem el, hogy ez megtörtént! Teljesen össze vagyok zavarodva… és most a csábítóra keni az egészet: azzal hárít, hogy ő milyen naiv volt.

borult ki a kis True anyukája, akinek nővérei – Kim és Kourtney – is felfortyantak.

 

View this post on Instagram

 

Truezeldorf

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A celebkirálynőnek az fájt leginkább, hogy húga teljesen megbízott Woodsban, aki régi családi jóbarát volt. A klán támogatását élvezte hosszú évek óta. Nem csoda, hogy Kendall is hitetlenkedve fogadta a hírt:

Legalább Kylie-nak szólhatott volna, hogy állítsa le az ostromló sógorát.

Khloe közben rengeteget dolgozott azon, hogy a 28 éves párja és közte helyreálljon a kapcsolat, az első megcsalási ügyet követően.

Tristan sms-ben bevallotta, hogy reggel 7-ig együtt voltak. Mindenki elment a buliról, Jordynt kivéve. Undorító ez az egész, sosem fogom teljes mélységében megérteni. A lányomnak és magamnak jobb jövőt képzeltem! Hiába írogatja, hogy nem tud kiverni a fejéből, meg hogy sajnálja, mekkora zűrt okozott. Bedobta azt is, hogy végez magával, ha én ezt szeretném. Kész elmebaj!

Khloe biztonságból ráküldte egy közös barátjukat, hogy előzze meg a még nagyobb bajt.

via GIPHY

Jordyn véletlenül sem gondolt ránk: se a babámra, se a legjobb barátnőjére, Kylie-ra. Még igazából Tristanra vagy magára sem volt tekintettel. Mindketten elszúrták ezt. Tristant ismerem, ő hajlamos ilyesmire: kilenc hónapos terhesen is megcsalt; de Jordynról ezt nem feltételeztem volna.

Woods elmulasztott első körben bocsánatot kérni a történtekért, de Kylie úgy véli: csak azért, mert halálosan meg volt rémülve. A People szerint Khloe ígéretet tett arra, hogy nem fog rajtuk bosszút állni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló