Celeb

Britney Spears bevallotta: eddig csak színlelte, hogy jól van

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.27 | 17:30

Bocsánatot kért rajongóitól.

Britney Spears körül évek óta áll a bál: az énekesnő korábbi mentális zavarai miatt édesapja szigorú gyámsága alá került, és nem hozhat önálló döntéseket apja felülvizsgálata nélkül. A #freebritney mozgalom követői transzparensekkel követelik az énekesnő szabadon engedését, és a média is tele a sokkolóbbnál sokkolóbb hírekkel, Britney mégis egészen eddig csendben tűrte a helyzetet. Sőt! Aki végigpörgeti az Instáját, könnyen hiheti, hogy a sztár makulátlanul boldog: mosolyogva énekel és táncol, házi divatbemutatókat tart és poénkodik.

Azonban tegnap végre megtört a jég, és a celeb egy hosszú posztban mesélt arról, hogy érzi magát:
“Minden ember tündérmese-életre vágyik, és a posztjaim alapján talán az én életem is csodálatosnak tűnik. Hiszen ez az, amit mindannyian akarunk.(…) Azért mondom ezt el, mert nem akarom, hogy azt higgyék az emberek, hogy tökéletes az életem. Egyáltalán nem az. Ha olvassátok a híreket rólam, tudjátok, hogy nem az.

Bocsánatot kérek, amiért az elmúlt két évben úgy csináltam, mintha jól lennék. Ez a büszkeségem miatt volt, és mert kínosnak éreztem, hogy elmondjam, mi történt velem. Dehát mindenki azt szeretné, ha jól mutatna az Instagramon. És ha hiszitek, ha nem, segített is.(…)

– írta az énekesnő, aki úgy küzd meg a nehézségeivel, hogy minél több tündérmesét olvas.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló