Celeb

Orbán Viktor vejének luxuskastélyában forog majd Jákob Zoltánnal A Nagy Ő új évada

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.01 | 07:18

Elképesztő luxuskörülmények között forgatnak!

Jákob Zoltán

A TV2-n induló A Nagy Ő című párkereső reality főszereplője idén a milliárdos Jákob Zoltán lesz, akinek luxuséletéhez illően a műsor is luxuskörülmények között forog majd.

A romantikus pillanatokat idén az ötcsillagos kastélyhotelben, a BOTANIQ Turai Kastélyban forgatják, amit Orbán Viktor veje, Tiborcz István cégének egyik leányvállalata üzemeltet.

A forgatás ideje alatt Jákob Zoltán, a szívéért versengő hölgyek és a stáb is a kastélyban fog lakni, tehát a csatorna bérleti díjat fizet a luxusszállónak.

A Nagy Ő harmadik szériáját a gyönyörű turai Botaniq Hotelben forgatjuk, ez A Nagy Ő rezidenciája, itt zajlanak a rózsaceremóniák is. A nagysikerű realityt a nézők ősszel láthatják a TV2 műsorán. Jákob Zoltán az ország 39. leggazdagabb embere, a mindennapjai is luxusban telnek. Olyan helyszínt szerettünk volna találni, ami ezt az életérzést át tudja adni a nézőknek. Zoltán járt már korábban Turán a kastélyban, így nem volt számára ismeretlen a helyszín. Örömmel költözött be a kastély elnöki lakosztályába a forgatások idejére

– erősítette meg Kirády Attila a TV2 hírigazgatója.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló