Celeb

Elképesztő perverzió, nem hiszed el, miket csinált: újabb per Marilyn Manson ellen!

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.02 | 17:18
  • trendindex: 2

Először Evan Rachel Wood, Esmé Bianco és Ashley Winters léptek elő a sötétből az abúzus-vádakkal, most azonban egy újabb áldozat is előkerült, aki szerint Manson erőszakoskodott...

Az új panaszos ezúttal egy Ashley Morgan Smithline nevű nő, aki két évig járt Mansonnal, és döbbenetes dolgokról számolt be: a férfi több alkalommal megütötte, megkorbácsolta, horogkereszttel díszített késsel – rituálisan – megszabdalta a testét, majd vérszerződésre kényszerítette: egymás vérét voltak kénytelenek inni. Emellett ha a nő valamivel felbosszantotta, egy üvegfalú, hangszigetelt szobába zárta, akár egy fél napra is, és kéjesen nézte a vergődését, alkalmasint önkielégítést is végzett, miközben szenvedett. Előfordult az is, hogy Manson a saját neve kezdőbetűit véste barátnője testébe éles késsel, és aztán a vart újra és újra felkaparta, hogy nyalogathassa azt.

Smithline a szakítás után sokáig képtelen volt a vele történtekről beszélni, csak azután tudott megnyílni, hogy sorstársai pere már javában zajlik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.