Celeb

Súlyos ára van annak, hogy a magyar híradós nem ért be műsorkezdésre

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.06 | 08:18
  • trendindex: 7

Gajdos Tamás, az ATV híradósa büntetést kapott, miután elkésett a munkahelyéről. Nem is akármit.

A televíziós csatornák szigorúan kezelik a szerződésszegést, és az időkeret betartása kiemelten fontos a híradó műfajában. Bár a bemondók hibái kevésbé súlyosak, az időpontok megtartása kiemelt jelentőséggel bír. Gajdos helyett Rónai Egon helyt állt a műsorban, és bár nem volt hírolvasó korábban, sikeresen helyettesítette Gajdos Tamást.

„Gajdos Tamás sajnos nem jelent meg időben az ATV székházában, így nem tudott eleget tenni híradós műsorvezetői kötelezettségének. Ennek okait az ATV vezetősége egy belső vizsgálat keretében fogja kideríteni, a vizsgálat eredményéről később adunk tájékoztatást. Köszönjük Rónai Egonnak, hogy profin levezette a 17.25-kor kezdődő Híradót”

– írta akkor a csatorna a hivatalos tájékoztatásában.

„Gajdos Tamás múlt szerdán késett az élő adásban sugárzásra kerülő Híradóból, a belső vizsgálat pedig megállapította, hogy az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére. Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot. A Híradó a csatorna egyik legfontosabb műsora, ahol különösen fontos a megbízhatóság és a hitelesség. Az ATV Zrt. a munkavállaló által okozott kár megtérítésére kötelezte Gajdos Tamást. A műsorvezető ezt tudomásul vette és elfogadta a csatorna vezetésének döntését”

– erről már a Blikket tájékoztatta a csatorna.

Mint kiderült, Gajdos az azóta már véget ért öttusa-, háromtusa-Európa-bajnokságra készült, ezért nem ért be időben, miután még az autója is lerobbant.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló