Celeb

Itt szállhattak meg Mészáros Lőrincék Nápolyban

Nézzük, mi az, amit egy igazán vagyonos ember csinálni tud a Dél-olasz városban.

Minden utazáshoz kell egy szálláshely, és mi csak tippelni tudunk, hogy Mészárosék melyiket választhatták. Nápolyban már 70 euró/éjszakáért elég jó szállásokat lehet találni, de egy ország leggazdagabb embere jó eséllyel nem a kínálat aljáról választ. Sokkal inkább hozzá illő mondjuk a Grand Hotel Vesuvio, ahol hatalmas, tengerre néző lakosztályokkal várják a vendégeket, akik igazi luxusban érezhetik magukat itt a nyaralásuk során. Itt jelenleg 320 ezer forintba kerül egy éjszaka, de persze az is lehet, hogy Mészároséknak van saját ingatlanjuk arrafelé, az elvégre már itthon a Balatonnál kiderült, hogy az ország leggazdagabbja szereti a vízpartot.

A Gran Hotel Vesuvio lakosztálya.

Ha megvan a szállás, el lehet, kezdeni gondolkodni a programokon. Elnézve a fenti képüket, az utazás ezen részét lehet, hogy nem gondolták túl, és a népszerű nápolyi látványosságok közül válogattak. Itt lehet említeni néhány kastélyt vagy egyszerűen csak a történelmi várost, ahol lehet sétálgatni és beülni helyekre.

Így el is jutottunk az étkezéshez. Mészáros Lőrinc táplálkozási szokásairól nem sokat lehet tudni, egyszer viszont látták, hogy zsűrizett a felcsúti falunap főzőversenyén, ebből következtetünk arra, hogy jól ért a hazai ízekhez. Na, ilyenekkel sok esély nincs találkozni a mediterrán ország déli részén, de luxusétterem természetesen van, amelyekben megtalálhatóak a világszerte kedvelt olasz ízek. Ezekért ellátogathatott az Osteria Tuliába, ami a netes értékelések szerint az egyik legjobb olasz étterem Nápolyban, viszont ha luxusra vágytak, elmehettek a The Gill nevű helyre, ahol jó drágán lehet steakezni és tengeri kajákat enni, klasszikus környezetben.

A The Grill.

Mi valahogy így képzeljük egy vagyonos ember és családja nápolyi kiruccanását, de persze simán benne van a pakliban, hogy nem így viselkednek a nagyon gazdagok nyaralás közben. Elvégre honnan is tudnánk?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.