Celeb

L.L. Junior petíciót írna alá, hogy exe ellen ejtsék a vádat

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.15 | 13:18

Az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított azért, hogy ne emeljenek vádat L.L. Junior exe, Hopp Csilla ellen, miután közös kisfiuk 2019. augusztus 31-én autó elé szaladt.

Így fogalmaz az alapítvány:

“Az alapítványi csoportunk kiáll Csilláért! Petíciót írunk az ügyvédi beadványhoz, melyben elmondjuk, hogy a véletlenszerű halál okozója nem az anya, ő csak a tragédia végtelen elszenvedője. A beadványunkat mindannyian aláírjuk és kiállunk mellette! Tudjuk, hogy sajnos ettől a gyermek nem támad fel és a szülőknek is nehéz cipelni ezt a súlyos terhet. Az első perctől segítjük Csilla felépülését, de sajnos nagyon súlyos emlékekkel kell megbírkóznia annak, aki végignézi gyermeke halálát. A fájdalma végtelen kínszenvedés!”

A Bors L.L. Juniort is megkérdezte, aki hasonlóképpen vélekedik:

“Nekem is az a legjobb, ha együtt, azaz közös felügyelettel tudjuk nevelni a gyermekünket, heti váltásban, ahogyan most is tesszük. Azt szeretném, hogy Lacikát az édesanyja és az édesapja részéről továbbra is szeretet vegye körül és így nőjön fel. Én nem vádolom Csillát, éppen eléggé bántja őt a lelkiismerete”

– fogalmazott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Elhunyt Jean-Paul Belmondo
  • szerző:nuus
  • 2021. 09. 06.