Celeb

Álomszép menyasszony volt Miranda Kerr

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.17 | 18:43

Talán nem vagy az a típus, aki esküvőkről álmodozik, de a 34 éves modell mesebeli lakodalma még a te lelkedet is romantikus hangulatba burkolja.

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel még májusban mondta ki a boldogító igent, ám a esküvő részleteiről eddig nem sokat lehetett tudni. A Vogue magazin elkísérte a fiatal menyasszonyt a ruhapróbára és a fotózásra is:

A ruha természetesen Dior, ami kifejezetten a menyasszonynak készült, méghozzá Grace Kelly stílusában. A ruha szabása, a csipkés részletek, a fejdísz, sőt, még a gyöngyvirág csokor is Oscar-díjas amerikai színésznő 1956-os esküvőjét idézte, mikor III. Rainer monacói uralkodó herceggel lépett frigyre.

Rengeteget játszottam a divattal, régebben sokkal vadabb, szabadabb, bohém stílust képviseltem. De életem mostani szakaszában a stílusom is sokkal visszahúzódóbb. Mindig is Grace Kelly, Audrey Hepburn és a nagymamám inspiráltak a legjobban, aki még 80 éves korában is stíluskirálynő: egy szép nadrág, fehér blúz, sál, egy kis sarok

– meséli Kerr.

A Vogue még videót is készített a nagy nap előtti készülődésről:

Miranda Kerr’s Fairy-Tale Wedding Dress Fitting | Vogue

This May, Miranda Kerr married Evan Spiegel in the backyard of their Brentwood, California, home-but not before her wedding dress fitting with Dior’s Maria Grazia Chiuri was captured exclusively for Vogue. Here, the model reveals the inspiration behind her one-of-a-kind gown and a glimpse at how her fairy-tale fashion moment came together.

Fotó: Instagram / voguemagazine


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló