Celeb

Ilyen pazar villát még nem láttál! Ide költözött Beyonce és családja

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.17 | 11:43

Beyonce pár hete adott életet ikreinek – ezzel pedig a család kinőtte addigi otthonát, és átköltözött egy malibui luxusvillába.

Az énekesnő férje, Jay-Z, valamint ötéves kislányuk, Blue Ivy a két csecsemővel együtt is bizonyára jól megfér majd a havi 400 ezer dollárért (közel 107 millió forintért) bérelt Villa Contentában, ahol 10 hálószoba és 14 fürdőszoba található. Ezek a számok csak elsőre hangzanak elképzelhetetlennek, de egész könnyen összejönnek, ha azt vesszük, hogy csak a házaspár hálószobájához tartozik egy-egy külön fürdő, és természetesen különálló gardróbszobák is. De persze nem lenne luxusvilla egy luxusvilla, ha nem volna benne saját moziterem, borospince, több úszómedence, vagy saját teniszpályák.

Ha a család nagyon beleszeretne a pazar ingatlanba, 54 millió dollárért akár meg is vásárolhatnák, de a pletykák szerint ők jelenleg valami még drágábbal szemeznek: egy 130 milliós palotára alkusznak Los Angeles legdrágább, Bel Air nevű környékén – véli tudni a Life&Style magazin.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló