Celeb

Durva pletyka kering Kulcsár Edináékról

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.19 | 14:18

Eltűnt a volt szépségkirálynő hófehér luxusautója, ami komoly találgatásokra adott alkalmat.

Forrás: TV2

Még tavaly G.w.M. meglepte Kulcsár Edinát egy több tízmilliós luxusautóval. Ez egy hófehér Porsche Macan volt, amit piros szalaggal kötött át. A jármű még használtan is 12-13 millió forintba kerül, újonnan pedig még drágább. Az interneten keresve azt találtuk, hogy itthon már kapható körülbelül 27 millió forintért. Az ajándék kapcsán természetesen sokan kommentáltak, néhányan felháborodtak, különösen miután Edina is megszólalt. Ő elmondta, hogy G.w.M. mindig igyekszik kedvében járni, valamilyen módon megmutatva, mennyire szereti, bár néha túlzásokba esik az ajándékokkal… Ez neki normális, de Edina számára szokatlan.

Edina hosszú ideig használta a luxusautót, de a figyelmesebbek észrevették, hogy időközben lecserélhette. Most egy pár millióval olcsóbb, de ugyanolyan fényűző autóval közlekedik, amit korábban G.w.M. is vezetett. A Redditen egy külön posztban megpróbálták kideríteni az autó sorsát. Sok különféle elmélet született, de a legvalószínűbb opció az, hogy az autó kölcsönzött volt.

“Lehet, hogy nem volt saját, és lejárt a kölcsönzés”

– írta egy hozzászóló, majd más is megjegyezte, hogy Edina most egy Mercedes kombival közlekedik.

Egy másik követő arra emlékeztetett, hogy a rappernek van még egy harmadik luxusautója is, aminek szintén nyoma veszett.

“Valószínűleg ugyanott van, mint G.w.M. Panamerája, amiből állítólag nincs több az országban”

– írták.

Elképzelhető, hogy a rapper nem is olyan gazdag, és csak kölcsönzi az autókat, amikkel villog? Ki tudja…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló