Celeb

Biciklist gázolt a Kossuth-díjas színész

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.21 | 16:18

A Bors megtudta: biciklist gázolt Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész. A lap információi szerint a bajt az okozhatta, hogy a színész nem adta meg az elsőbbséget.

Bezerédi Zoltán A Császár című darabban. Fotó: MTI

Hajdúböszörményben gázolt el csütörtökön egy biciklist Bezerédi Zoltán. A Bors információi szerint a Kossuth-díjas színész nem adta meg az elsőbbséget az Újvárosi utcában. A helyiek szerint ez egy igen veszélyes kereszteződés, szinte hetente történik baleset. A Böszörményben hallottam nevű Facebook-csoporton több kép is feltűnt a szemtanúknak köszönhetően, melyből egyértelműen kiderül, hogy ismert személy okozta a balesetet – teszi hozzá a lap. A Bors kereste Bezerédi Zoltánt, aki

nem akart nyilatkozni, azt írták, vélhetően még a baleset hatása alatt áll.

Korábban a rendőrség azt írta, a 35-ös számú főút irányába tartó autó vezetője a kereszteződésnél a STOP-tábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőn nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés miatt megsérült.

A fiatal biciklist mentő vitte el. Az Országos Mentőszolgálat a Borsot arról tájékoztatta, hogy az első helyszíni vizsgálatok alapján a fiatal férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátása után stabil állapotban került kórházba.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.