Celeb

Ed Sheeran őszintén beszélt a visszavonulásához vezető sötét időszakról

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.28 | 14:48

Most először vallotta be, milyen nehéz, embert próbáló időszakon ment keresztül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank you to everyone who’s supported me over the past 10 years, especially my amazing fans. Here’s to the next 10! @officialcharts

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,

“Kezdetben élveztem a rock’n’roll-életet. Koncertek, rengeteg kreatív energia, önkifejezés, tomboló rajongók, adrenalin, izgalom. Aztán lassanként azt láttam, hogy semmi nem változik, csak a helyszín, és én iszonyúan elfáradtam”

– mesélte a sztár a napokban egy online csúcstalálkozón.

“Egész éjjel fent voltam és piáltam. Számomra egy pohár bor semmi, ha már ittam, akkor legalább két üveg bor kellett. Ugyanez az ételekkel. Sokszor semmi mást nem láttam egy új városból, csak az ételt, amit rendeltünk a fellépések előtt és után az öltőzőbe. Persze csúcséttermekből rendeltünk, és én rengeteget ettem akkor is, amikor már nem voltam éhes. Egy-egy ilyen átmulatott éjszaka után aztán egész nap aludtam a turnébuszban, ami többnyire az aréna alatt volt, és egy idő után teljesen kivoltam már”

– fogalmaz.

Ahhoz, hogy az ital- és ételfüggőségről le tudjon szokni, egyrészt a visszavonulásra, másrészt pedig a terápiára is szükség volt. Ma már Sheeran úgy érzi, teljesen jól van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló