Celeb

Itt vajon mi történt Opitz Barbival?

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.31 | 16:18

Érdekes képek kerültek fel róla az Instagram-ra, hajlik és görbül körülötte a tér!

Opitz Barbara, teljes nevén Opitz Barbara Krisztina, a Szenes Iván-díjas énekesnő, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, illetve a 2020-as Állarcos Énekes győztese az utóbbi időben érdekes képeket és videókat tesz közzé különböző social media oldalokon, ezért is éreztük erősnek az alig pár napja közzétett képeket, melyet egy fizetett együttműködés keretében Hotel Füred Spa & Conference-ből posztolt. A képen első nézésre semmi érdekes sincs, azonban közelebbről megnézve, belenagyítva kibukik az, hogy az énekes nem ápol túl jó viszonyt a képszerkesztőkkel, hiszen nagyon amatőr hibákat hagyott a retusált képen.

Íme az eredeti kép, na de figyeljük jobban meg az apró részleteket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Opitz Barbi👑💕 (@opitz.barbara) által megosztott bejegyzés,

Na de nézzük meg a képet közelről is!

Határozottan görbíti a teret, még a mozaikok sem értik, mi történik itt!

 

Az a fürdőruha, biztos hogy nem így állt eredetileg. Illetve, ha így besüllyed az ember alatt a medence széle akkor arra tutira nem kéne ráülni!

Félreértés ne essék, nem a képen szereplő előadóba akarok belerúgni, csak azt gondom, ha valaki már a közösségi oldalakra történő posztolásai során sem tud figyelni az apró részletekre, akkor vagy ne retusálja a képeket, de ha mégis arra adná a fejét, hogy pár centit levenne a combjából, vagy megigazítaná a bugyiját, akkor ezt tegye úgy, hogy ne görbítse meg a teret!

Képek forrása: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló