Celeb

Árpa Attila: Nézzük, ki dug meg kit elsőnek, az volt a fontos

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.03 | 10:18

Árpa Attila a Partizánnak beszélt arról, milyen érzései vannak a trash műfajokkal kapcsolatban: többek között a Mónika-show és a Való Világok is terítékre kerültek.

Gulyás Márton kérdésére, hogy miért nem Oprah Winfrey-t csináltak annak idején Jerry Springer helyett, Árpa elmondta, hogy azért, mert nem találtak erre alkalmas televíziós személyiséget, és még Erdélyi Mónikát is nehéz volt összekukázni. Arra mentek, hogy mi érdekli a délután vasalás közben tévéző háziasszonyokat, de állítása szerint az igazán alja műsorok – amikor “fogatlan vidéki romák verekedtek egymással” – már nem alá tartoztak. Szerinte a szerkesztőket senki nem kényszerítette hazugságra, de azt bevallotta, hogy előfordult, hogy visszaéltek a hatalmukkal a műsorkészítők, olyan helyzetbe hozva a szereplőket, ami méltatlan.

Elárulta, hogy ő maga viszolyog a reality műsortól, mert trashnek tartja, de akkoriban úgy vélte, erre lesz igény. Az első Való Világot “rocksztár műsornak” tartja, de a másodikat már utálta csinálni, akkoriban már csak az Argóval akart foglalkozni, és nem bánta, ha olyan jelenetek maradtak a Való Világban, amelyek miatt elsötétült a képernyő. “Csak arra mentem, ki dug kivel, ki zuhanyzik meztelenül és kik verekednek össze anyázva” – vallotta be.

Ezzel együtt szeretné majd, ha az utókor Kossuth-díjas televíziós szakemberként és filmkészítőként emlékezne majd rá, egyéb érdemei alapján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló