Celeb

Hoppá! Lena Dunham le akarta smárloni Brad Pittet

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.04 | 07:22

Zaklatás szaga van az esetnek, ami a Tarantino film premierjén történt.

Quentin Tarantino új filmje meglehetősen jól nyitott július végén a tengerentúli jegypénztárakban, így a londoni díszbemutatóra is lelazulva érkeztek az érintettek. De nem maga a Volt egyszer egy… Hollywood című mozi tartja most izgalomban a közvéleményt, hanem az, amit a brit premieren Lena Dunham művelt.

A 33 éves, provokatív színésznő kvázi rámászott Brad Pittre, hogy csókot lopjon tőle.

A nagy nyilvánosság miatt sem zavartatta a szereplő-társ magát: egyértelműen Pitt ajkait vette célba. A sármos színész persze nem élt az alkalommal, hogy viszonozza a smárolási kísérletet.

Hivatalos magyarázat még nem érkezett Dunham részéről, ám nem ez volna az első alkalom, amikor kínos viselkedése miatt elnézést kell kérnie. Tavaly egy tinilány molesztálási ügyébe szólt bele, meglehetősen tapintatlanul.

Pittet sem először hozza zavarba: 2018 októberében, a Jimmy Kimmel Live!-ban dicsekedett el azzal, hogy állítólag fehérneműt villantott a színésznek.

Persze semmi szexuális töltete nem volt szerinte a dolognak, csak a pufók babás tetoválását mutatta meg, azt is a stábtagok kérésére. A sajtósa kimondottan kérte, hogy ezt a műveletet a tévéműsorban lehetőleg ne ismételje meg.

Többen a londoni csóklopás miatt kettős mércét emlegetnek – mi ez, ha nem szexuális zaklatás? Ha ugyanezt egy férfi tenné egy nővel, egyből bántalmazónak kiáltanák ki!

Van, aki simán kiröhögi ezt az esetlen kísérletet, ám ha például Pitt mászott volna így rá Margot Robbie-ra, akkor Dunham volna az, aki szülne egy hosszú litániát az erőszakos férfi kollégáról. A magát elragadtató illető ekkor búcsút is mondhatna a karrierjének.

Dunham írt már elmarasztalóan a „tökös férfiak”-ról; képzeljük el, hogy ha fickónak születik, mit meg nem tenne!

idézi a felháborodott hangokat az Uproxx.

Nyitókép: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.