Celeb

Schobert Norbi nagyon keményen megfenyegette Béres Alexandrát

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.04 | 11:48

Schobert Norbi hazugságvizsgálóra kötné Béres Alexandrát.

MTI Fotó: Kovács Attila

Schobert Norbert komoly fenyegetéseket fogalmazott meg, ha bebizonyosodik, hogy Béres Alexandra és férje áll az őt lejárató Facebook-csoport mögött.

Nemrég derült ki, hogy a Blikk szerkesztőségét megkereste Király Dávid Izmael. Az interneten egy mémoldalt üzemeltető fiatalember azt állította a lapnak, hogy a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll. És ezt bizonyítani is tudja.

Norbiék akkor úgy határoztak, rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, továbbá hogy tisztázzák, nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Schobert Nobiék megelégelték a kommentelők negatív kritikáit

A Facebookon elérhető oldal, amelynek követőtábora az elmúlt években 38 ezer fősre duzzadt, hosszú ideje keseríti meg Norbi és családja életét. Egyes tagok nem kímélik Norbi családját, cégét, termékeit, állandó bosszúságot okozván ezzel a fitneszgurunak, aki korábban már panaszkodott arról, hogy kifigurázzák szeretteit, turkálnak a szemetükben vagy kukacokat tesznek a termékeibe, úgy fotózzák.

Norbi verést ígért a csoport kezelőinek, Béres Alexandrát pedig szívesen látná hazugságvizsgáló gépre kötve

Norbi a Talk44 műsorában beszélt arról, milyen indulatok kavarognak benne botránnyal kapcsolatosan, s mit tenne, ha kiderülne, hogy – akár csak közvetve is – valóban Béres Alexandrához és férjéhez köthető a rágalomhadjárat – szúrta ki a Borsonline.

Hát, ha ez fog történni, szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!”

– ígérte Schobert, aki hasznosnak tartaná azt is, ha Béres Alexandra alávetné magát egy hazugságvizsgálatnak.

Az üzletember kijelentette azt is, megfordult a fejében az is, hogy tettlegességhez folyamodik.

Én úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…

Béres Alexandra is feljelentést tett a Schobert-botrány miatt

Közben Béres Alexandra is megtetette a jogi lépéseket a neve bemocskolása miatt. Úgy gondolja, hamarosan kiderül, ki az, aki a Schobert Norbi-ügy hátterében áll, és már nyolc éve gyalázza a családot egy Facebook-oldalon keresztül.

“Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta a Borsnak.

Blikk is felkereste Béres Alexandrát az ügy kapcsán, aki azt mondta a lapnak:

Nem állok semmiféle csoport mögött és csak a saját Facebook-oldalammal állok kapcsolatban. Teljesen jó kapcsolatban vagyunk Norbiékkal, mindössze néhány háznyira lakunk egymástól.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Meghalt Törőcsik András
  • szerző:nuus
  • 2022. 07. 09.