Celeb

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet végre tényleg kavarnak? Ezek a lesifotók erről árulkodnak…

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.18 | 08:22

Amiota csak a Titanic landolt a mozikban, tehát pontosan 1997 óta könyörögnek a rajongók valami isteni csodáért. Ez pedig az lenne, hogy a két főszereplő, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a való életben is találjon egymásra, hiszen még a vak is látja, hogy egymásnak lettek teremtve.

2016-ban, egy díjátadón . Fotó: Getty Images / Charley Gallay

Az elmúlt 20 év alatt folyamatosan rebbentek fel hírek arról, hogy a két színész komolyabbra fordította a kapcsolatát, ám ezt ők mindig tagadták és az érzelmes fotókat is azzal magyarázták, hogy nagyon közeli barátok.

Vajon a barátok tényleg így ölelkeznek? – Fotó: Getty Images / Christopher Polk

Nincs Hollywoodban még egy olyan filmes pár, akinek ennyi rajongó drukkolna, hogy végre kibontakozzon köztük az a bizonyos.

A 2016-os Oscar-gálán is végig cukiskodtak – Fotó: Getty Images / Christopher Polk

Most egy újabb pletyka látott napvilágot, sőt, még fotók is kerültek elő a két sztárról, akik éppen együtt nyaralnak a francia Saint-Tropez partjainál. A lesifotókon ismét nagyon intim hangulat uralkodik, de persze most sem lehet egyértelműen rámondani, hogy van köztük valami. Ettől függetlenül érdekes, hogy tényleg ennyire össze vannak nőve…

Oké, kik vagyunk mi, hogy eldöntsük, összeillenek-e vagy sem, de ettől függetleül örömmel látnánk őket egy párként. Mint Quentin Tarantinót és Uma Thurmant. Vagy Richard Gere-t és Julia Robertset. Türelmesen várunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.