Celeb

Azealia Banks nem áll le, egyre vadabbakat posztol Muskról

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.22 | 09:17

Már Grimest is a nyelvére vette a forró rappercsaj.

Azealia Banks nem az a típusú nő, akit csak úgy el lehet hallgattatni. A harlemi rappercsaj Instagramra teregeti ki a dagadó botrány részleteit, melyben Elon Musk és párja, Grimes is érintett.

The Weekend

A post shared by Azealia Banks (@azealiabanks) on

Szerinte a Tesla-vezér és köre hazudik: egyrészt ismerik egymást már jó ideje, másrészt pedig Musk ügyvédei szerezték meg a 27 éves rappercsaj mobilját. Szerinte a kínos ügyben még valamilyen „láthatatlan világbéli” gyerekekről is szó van. Egy – azóta már törlésre került – posztjában azt állítja, hogy a saját ügyvédjét fizették le Muskék, hogy átadja a védence telefonját, rajta mindenféle bizonyítékokkal. Az ominózus bejegyzést egy gondos internetező megőrizte:

Ezen kívül Banks egy rakás screenshotot is közzé tett, melyek egy ismeretlen személlyel való kommunikációját örökítik meg – aminek láttán arra a következtetésre juthatunk, hogy a Tesla-főnökkel üzengettek egymásnak. Itt hozza be Grimest is, akivel állítólag megvitatta, mi volt ez a 420 dolláros tőzsdei húzás a Teslával.

Available Everywhere

A post shared by Azealia Banks (@azealiabanks) on

Musk szóvivője ezzel szemben azt állítja:

Elon egyáltalán nem ismeri Banks-et. Nincs sem nála, sem az ügyvédeinél a hölgy mobilja.

Múlt héten kezdett el történeteket szivárogtatni arról a rappernő, mik estek meg vele Musk házában. Azért repült hozzájuk, hogy Grimes-szal készítsen közös felvételeket. Kérdés, hogy a kanadai énekesnő még mindig a Tesla-vezér barátnője-e.

The #AzealiaBanks meets Grimes meets #ElonMusk Fiasco continues. Elon Musk has been making headlines ever since Azealia Banks started ranting about him online. The situation got heated as the rapper shamelessly bashed the entrepreneur and his girlfriend Grimes. The latest revelations concerning the trio steer the ordeal into an unexpected direction. The public has been circulating screenshots of text message conversations between Banks and Grimes. The images point to the rapper as the original poster. The screenshots are available after the jump. The first portion of the leaked messages deals with Grimes thoughts about Elon Musk’s family and his “made up” accent. The conversation turns lewd quite quickly when Grimes switched the subject by texting, “[h]e has a giant dick.” Azealia seems shocked at first, but then questions the pop singer’s assessment who then responds, “I guess I could measure it.” Then Azealia points out that Grimes’ small stature might be causing her to overestimate her boyfriend’s size. “lol but ur skinny ur coochie is probably tight everything probably feels big to you” Grimes continues the virtual kiki by mentioning how open-minded he is before hitting her friend with the weirdest gossip: “like wow the russians want elon dead.” If these screenshots are genuine, Azealia Banks might be telling the truth about how Elon Musk is “better off” without Grimes since she’s been spreading his business around. In a matter of a few minutes, Grimes revealed a LOT about her man. #enews #theshaderoom #tsr #hollywoodunlocked #dailymail #theMirror #thesun #tmz #KanyeWest #kimkardashian #kardashian #kardashians #KylieJenner #scottdisick #kourtneykardashian #cardib #JustinBieber #arianagrande #NickiMinaj #tammyhembrow #caitlynjenner #lfc #manutd #chelsea #younesbendjima #drake

A post shared by One Pop News (@onepopnews) on

Folyamatosan szivárognak a bennfentesnek tűnő nőtől az infók – például hogy napokig egyedül hagyták az épületben, majd azzal is előállt, hogy Musk drogozott, illetve hogy Grimes szerint a két nő egyszerre esetne teherbe – ezek volnának azok a bizonyos “gyerekek”. Egyelőre, hivatalos magyarázat híján, a Jalopnik bicskája is beletörik abba, mi is ez a „szemmel nem látható világ”.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló