Celeb

Úgy tűnik Brad Pittet nem különösebben zavarja, hogy Angelina Jolie szörnyű dolgokkal vádolja

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.23 | 07:18

Az FBI jelenleg is nyomoz, mivel Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy bántalmazta őt, 2016 szeptemberében, amikor férjével és a gyerekekkel utazott Franciaországból az Amerikai Egyesült Államokba.

Az eset után készült fotók is napvilágot láttak, Angeline kézfején és könyökén zúzódások, kék ütésnyomok láthatók. A bántalmazást követően Pitt és Jolie két gyermeke is írásban vallomást tett, alátámasztva Angelina vádjait. Elmondásuk szerint Pitt a gépen rengeteget ivott, majd ordibálni kezdett a családdal, amikor Maddox visszaszólt neki, megtámadta a fiút, Angelina pedig megpróbálta megvédeni. Ennek következtében Pitt a mosdóba tuszkolta Jolie-t, ahol többször is megütötte. A kiskorú gyerekek az ajtó előtt zokogtak és kérdezték, hogy jól van-e az édesanyjuk. Ekkor Pitt annyit mondott, nem nincs jól, mert egy őrült, aki tönkre teszi a családot.

Angelina Jolie végre elmondta, miért vált el Brad Pitt-től

Az ügy most újra szárnyra kapott, Angelina harcol az igazáért, Brad Pitt viszont úgy csinál, mint minden a legnagyobb rendben lenne. Jelenleg Szöulban ünnepli legújabb filmje, a Gyilkos járat premierjét, ahol talpig rózsaszínbe öltözött, a mosolya pedig a füléig ér.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ELLE Nederland (@elle_nl) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🦋cammie ◡̈ (@cammiiyee) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló