Celeb

Gyűlöletellenes petíciót indított Tóth Gabi

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.27 | 11:48

Elege van abból, hogy magánemberek és közszereplők egyaránt trollok gonoszkodásai miatt szenvednek.

Ahogyan arról mi is írtunk, Tóth Gabinál az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a énekesnő pasijának, Krausz Gábornak az Insta-oldalán valaki azt írta kommentben, hogy azt kívánja, hogy a gyermeke halva szülessen meg. Tóth Gabi ezen annyira kiakadt, hogy úgy döntött, mindenkit letilt a közösségi oldalain.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK! Mindenkinek aki kedves és szeret mots azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!🙏🏻❤️🙏🏻🤰🏼👼🏻🇭🇺

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Most úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot:

“Tizenöt év alatt sok mindent láttam a szakmában, de most elég volt ebből. Rengeteg levelet kapok civil lányoktól, fiúktól, hogy nap mint nap bántják őket a neten, és ezeket egy átlagember sokkal nehezebben viseli, mint mi. Volt olyan kislány, akit én segítettem ki a bulimiából, az interneten keresztül forró dróton támogattam nap mint nap, énekelgettem neki, beszélgettünk, és így sikerült kigyógyulnia a betegségéből. A bántalmazók miatt rengetegen vannak tele frusztrációkkal, és ez nem maradhat így”

– nyilatkozta a Borsnak, és jelezte, készen áll a petíció indítására.

Kasza Tibor, Balázs Andrea, Fésűs Nelly, Freddie, Peller Mariann, Csonka András és Dombóvári István máris jelezte: mindenben Gabi mellett áll.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma este 20:00-tól ismét Kalmár Tibor @ktzelenay vendége leszek a Sláger Fm-n Szuper beszégetés volt újra! #maeste #20:00-tól #slágerfm @slagerfm

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.