Celeb

Ez a nő fizetett azért, hogy 43 évesen elveszítse a szüzességét

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.28 | 14:48

Úgy gondolja, hogy aki ítélkezik, az nem lát bele valójában a helyzetébe.

A 43 éves ausztrál nőnél, Melanie Hawke-nál kétévesen diagnosztizáltak egy ritka gerincvelő-gyulladást, mely később lábainak elvesztéséhez és részleges karfunkciókhoz vezetett. Hawke kerekesszékbe kényszerült és légzési nehézségekkel küzd. A mindennapokban segítőre szorul, de ennek ellenére bátran néz szembe az élet kihívásaival.

Hawke fiatalon szinte semmit sem hallott a szexről, szülei sosem beszéltek róla. Egyetem alatt megismerkedett egy fiúval, de a csúfolódások miatt távolságot tartott tőle. A koronavírus-járvány alatt súlyos állapotba került, de az ápoló segítsége új megértésre ébresztette rá: még sosem tapasztalta ilyen közelséget. Rájött: szeretne erotikát az életébe.

Kiderült, hogy vannak olyan szexmunkások, akik a fogyatékkal élőket juttatják örömökhöz. Így talált rá Chayse-re, akivel 400 ausztrál dollár (90 ezer forint) ellenében egy erotikus masszásban egyeztek meg. Nemsokára a dolgok tovább fejlődtek, és a masszázsból szex is lett.

“Sokan elítélnek, de könnyű beszólni, ha nem vagy fogyatékkal élő. Fogalmad sincs, az milyen.Csak azt sajnálom, hogy nem tettem meg ezt korábban”

– vallotta be Hawke.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló