Celeb

Hodász András is megszólalt Tóth Gabi ügyében: így még sose mondta meg a frankót!

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.31 | 09:48
  • trendindex: 3

"Abban azért van némi báj, hogy arra panaszkodsz, hogy azért üldöznek, mert mersz szabadon szeretni, miközben egy olyan rendszer arca vagy, ami valóban üldözi azokat, akik mernek szabadon szeretni".

Hodász András, aki nemrég hagyta ott papi hivatását és coming outolt melegként, most Tóth Gabi és Krausz Gábor válását adresszálta a nlccafénak írt hosszú publicisztikájában.

“Nem fogok beállni azoknak a sorába, akik gúnyolódnak a nemzeti álompár, Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán. Nem csak azért, mert hivatását elhagyó papként nem lenne éppen hiteles, hanem mert alapvetően nem értek egyet azzal, hogy mások életének nehézségein bárki is kárörvendjen”

– fogalmaz Hodász András.

“Az elmúlt hetek bőséges publicisztikai termékeivel és a kommentelők meggyőződésével ellentétben pedig azt gondolom, hogy nem etikus belerúgni abba, aki már úgyis a padlón van”

– emeli ki.

Ír a házasságra való felkészülésről, és hogy a keresztény házasság is kerülhet krízisbe.

És kimondja a kulcsmondatot is:

“Abban azért van némi báj, hogy arra panaszkodsz, hogy azért üldöznek, mert mersz szabadon szeretni, miközben egy olyan rendszer arca vagy, ami valóban üldözi azokat, akik mernek szabadon szeretni”

– mondja ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló