Celeb

Nem fogod elhinni, mennyit keresett Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata és Várkonyi Andrea

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.05 | 09:18

Óriásit kaszáltak a top NER-es üzletasszonyok.

Cecília asszony az első a listán

Az Mfor.hu összehasonlította a magyar politikusok és közéleti szereplők volt és jelenlegi feleségeinek vagyonát az elmúlt öt év alapján. A top négyes lista a következőképpen alakul:

  1. Rogán-Gaál Cecília – körülbelül 1,2 milliárd forint osztalék az elmúlt öt évben.
  2. Sarka Kata – körülbelül 1,2 milliárd forint osztalék az elmúlt öt évben (valószínűleg alacsonyabb összeg, mert kisebbségi tulajdonos a közös cégekben).
  3. Szijjártó-Nagy Szilvia – 1,074 milliárd forint osztalék az elmúlt öt évben.
  4. Várkonyi Andrea – 948 millió forint osztalék az elmúlt öt évben.

Rogán-Gaál Cecília a Nakama & Partners Kft. cégnél üzlettársa Sarka Katának, és főként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik. A cég árbevétele 2018-tól csökkenő tendenciát mutat, de tavaly nagyon jó eredményt ért el.

Szijjártó-Nagy Szilvia az Interior Design Belsőépítészeti Kft. tulajdonosa, és a cég évről évre növekvő árbevételt és nyereséget produkál.

Várkonyi Andrea a Whitedog Media Kft. társtulajdonosa és ügyvezetője, cégük árbevétele és nyeresége folyamatosan nő, és 2020 óta körülbelül 1,291 milliárd forint osztalékot vettek ki. Emellett Várkonyi Andrea érdekelt a Medigast Diagnosztikus, Megelőző, Terápiás, Egészségügyi, Termelő, Szolgáltató Kft.-ben is, amely évek óta profitot termel.

Ezek az adatok a politikusok és közéleti szereplők feleségeinek vagyonáról és érdekeltségeiről szólnak az elmúlt öt év alapján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló