Celeb

A Trónok harca amazonja majdnem két méter, de ettől még simán magassarkút húz

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.11 | 18:07

Ugyan ki mondja meg, hogy a magas nők nem öltözhetnek csinosan? Brienne of Tarth, akarjuk mondani Gwendoline Christie imádja a magassarkú cipőket és nem hajlandó lemondani róluk, csak mert valaki rossz szemmel néz rá emiatt.

Fotó: Getty Images / Theo Wargo

A Trónok harca egyik legkedveltebb karakterét alakító Gwendoline 190,5 centiméteres magassággal büszkélkedhet, amivel nemcsak a legtöbb nőt, de a férfiak többségét is lekörözi. Hiába korszakunk törékeny nőideálja, a filmipar elvárásai és a nők elé támasztott követelményrendszer: a színésznő bebizonyította, hogy közel két méterhez is van élet, de még milyen.

Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Remélem tudok segíteni az emberek divattal és szépséggel kapcsolatos prekoncepcióinak leküzdésében. A méreteim és azok a csodás lehetőségek a karrieremben segítettek abban, hogy elfogadjam magam és felvállaljam a nőiességemet. Fontosnak tartom, hogy mindenféle alkatú ember reprezentálva legyen a filmvásznon

– mesélte a People magazinnak.

Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

Gwendoline imádja a magassarkú lábbeliket és nem igazán törődik vele, hogy “nem passzolnak az alkatához”. Az alakja sosem gátolta meg abban, hogy küzdjön az álmaiért azóta, hogy Marilyn Monroe alakításába beleszeretett a Buszmegálló című filmben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló