Celeb

Teljesen lerombolta az Irma Richard Brason magánszigetét

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 12:08

Richard Branson a saját tulajdonában lévő szigeten maradt a természeti katasztrófa alatt, és most megmutatta, hogy milyen állapotok vannak jelenleg a Necker Islanden.

We are using our foundation @virginunite to coordinate raising money for longer-term reconstruction projects. Virgin Unite is also working with @unitebvi and @virginlimitededition to support the local BVI communities. They will be working with local organisations to identify the ongoing needs of affected individuals, families and communities affected by this disaster. We will support the mid to long term efforts on the ground and help provide support as those affected recover from the disaster. Please donate what you can http://virg.in/oxN

Richard Branson (@richardbranson) által megosztott bejegyzés,

A milliárdos hangsúlyozta, hogy nem azért osztja meg a fotókat és videókat, hogy őt sajnálják, hanem hogy felhívja a figyelmet a globális felmelegedés és a klímaváltozás veszélyeire, és megmutassa, milyen károkat szenvedtek a Karibi-térségben élő emberek.

A katasztrófaturista üzletember az Irma hurrikán elvonulása után rögtön pénzgyűjtésbe kezdett a Twitterén és arra kérte követőit, hogy támogassák a rászorultakat – akár az ő cégén keresztül is.

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Express
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...