Celeb

Bill Skarsgård megtanítja nekünk Pennywise ördögi mosolyát

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.13 | 19:29

Conan O'Brien szerint a Bill Skarsgård főszereplésével nemrég a mozikban landoló Az című filmben látható a horrortörténelem legvérfagyasztóbb mosolya. Azért szerintünk bőven akad kihívója Pennywise-nak is, például Jack Nisholson vigyora a Ragyogásban.

Ennek ellenére tényleg vitathatatlan, hogy a bohóc karaktere elég erősre sikeredett, amit csak megkoronáz a földöntúli mosoly, amit a fiatal Skarsgårdnak köszönhetünk. Persze a maszkja nélkül még nem mutatta meg, hogyan is kell ezt csinálni, annyi biztos, hogy így sem marad el a várt eredmény.

A 27 éves svéd színész Gustaf nevű testvérétől tanulta gyerekkorában ezt a technikát, majd rájött, hogy ő is képes rá, így ezzel ijesztgette előbb őt, most meg az egész világot. Íme:

Bill Skarsgård’s Demonic “IT” Smile – CONAN on TBS

CONAN Highlight: After a childhood spent scaring his little brother, Bill has finally found a way to incorporate his creepy smile into his work. More CONAN @ http://teamcoco.com/video Team Coco is the official YouTube channel of late night host Conan O’Brien, CONAN on TBS & TeamCoco.com.

Forrás: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló