Celeb

Kitört a botrány L.L. Juniorék válóperén

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.13 | 16:48

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga régóta nem tud megegyezni kislányuk felügyeleti jogával kapcsolatban. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

Korábban idén nyáron a bíróság ideiglenesen Körtvélyessy Kingát jelölte ki gondozó szülőként, míg L.L. Junior külön élő szülőként került nyilvántartásba. Körtvélyessy Kinga korábban interjút adott Hajdú Péternek, ahol elmondta, hogy L.L. Junior szerinte alkalmatlan szülő, és rossz apának tartja őt.

Voltak olyan tárgyalások, amik heves vitává fajultak. Ráadásul az idei tárgyalást befolyásolhatja L.L. Junior nyári gyorshajtásának ügye is, ami nem segít az ügyén.  Mindkét fél úgy érkezett kedden reggel a bíróságra, hogy megoldják a válás minden vitás kérdését. Azonban valami félrement, ahogy a Bors beszámolt.

Annak ellenére, hogy az Érdi Járásbíróságon külön figyelmeztették a sajtót, hogy ne közelítsék meg L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperét lezáró terem zárt ajtaját, a riporterek hallották, mi zajlik bent.

A Bors beszámolója szerint a folyosón ülő újságírók furcsa hangokat hallottak: ordibálás, káromkodás hallatszott ki. A hangok felkeltették a biztonsági őrök figyelmét is, és egyikük kopogott, majd benyitott a terembe, hogy megkérdezze, minden rendben van-e…

Azonban a tárgyalás gyorsan véget ért. Előzetesen úgy tervezték, hogy a családtagok is megjelennek tanúként, de ez nem történt meg. A mostani ülésen a pár anyagi kérdéseiről kellett volna tárgyalniuk, és pletykák szerint a tét több tízmillió forintban mérhető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló