Celeb

Tóth Gabi a rajongóiról: furcsa dolog, hogy valaki szereti őt

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.16 | 07:18

Tóth Gabi tulajdonképpen néptáncos, aki maga batikolta a ruháit.

A Blikk Facebook-oldalának adott interjút Tóth Gabi, néhány egészen meglepő állítással fűszerezve mondandóját. Elmondta, hogy a karrierje tulajdonképpen a néptánccal kezdődött, még Tapolcán. Ő pedig turkálóból öltözött, miközben a ruháit is magának batikolta, mielőtt a Megasztárral más világba került volna. A Megasztár után viszont – ígérte – újra a népzenével fog foglalkozni.

Kajdi Csaba és Lakatos Márk letiltását azzal magyarázta,

hogy hergelték őt a csúsztatásokkal teli kommentjeikkel. Mi több, az volt a céljuk, hogy „ráhergeljék” az embereket. Pedig neki eszébe se jutna, hogy átmenjen mások oldalára. (Kérdezzük meg erről Tóth Andit…)

Mivel Tóth Gabi „érző ember” nagyon megviselte az a fajta hergelés a magukat független médiumnak nevezett felületeken, amik „iszonyatosan ráhergelték az embereket”. Úgy lett a gyűlölet tárgya, hogy nem bántott senkit.

„Lehet, hogy valakiknél bekapcsolok egy kódot?”

– tette fel a költői kérdést, a beszélgetés egyik csúcspontján.  Aztán mindenkit megnyugtatott:  vannak olyanok, akik szeretik őt, bármilyen furcsának is tűnik. Elhíresült klipje pedig csupán azért készült a Dunakanyarban és Esztergomban, mert Budapest környékén talált olyan embereket, keramikusokat, sajtműveseket, akik „még őrzik a kézműves dolgokat”, családi hagyományokat és vállalkozásokat fenntartva. Ezeket az embereket nagyon becsüli az énekesnő, nekik akart felületet adni. Ezután szó esik a Pápa előtti fellépéséről, a gyerekének rosszat akaró kommentelőkről, a dalait szerető közösségről. Sőt, még

az is kiderül, hogy vannak-e Tóth Gabinak álmatlan éjszakái.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló