Celeb

Rengetegen akadtak ki azon, hogy Orbán Ráhel külföldre költözik

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.24 | 11:48

Bombaként robbant a hír, hogy Orbán Ráhel és családja külföldre költözik.

Az öttagú család a spanyolországi Marbellába költözik, Gibraltártól 60 kilométerre. A Blikk információi szerint Ráhelék legidősebb gyermeküket már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába. A hírek szerint Ráhel – aki már a közösségi médiában isa feltüntette új lakhelyüket – kint fog dolgozni, Tiborcz azonban hazajár majd, hogy üzleteit fenntartsa. Igaz, kint is van már érdekeltsége, méghozzá a szállodapiacon belül.

“Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

– írta Ráhel az Instagramon.

A kommentek vegyesek: vannak, akik szerint egyértelmű, hogy “menekül a süllyedő hajóról”, akadt, aki szerint “még szerencse, hogy van kiadatási egyezmény Spanyolországgal”. Az egyik kommentelő egyenesen Novák Katalin családügyekért felelős miniszter híres szavait idézte:

“Azok a fiatalok, akik ennyi segítség után mégis elhagyják Magyarországot, meg is érdemlik sorsukat, hisz elárulják Hazájukat, Kormányukat, amely mindent megtett értük.Fogalmazhatnék úgy is, hogy szüleik nem nevelték őket magyar identitásra, ez pedig nem más, mint hazaárulás.Ennyi segítséget sehol nem kapnak a világon, tehát pusztán kalandozásra vágynak egy jobb élet reményében!”

– ennek fényében valóban fura kissé az Orbán-Tiborcz páros költözése.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.