Celeb

Járai Máté kifejtette, hogy csak férfiakkal csalta meg a feleségét, mert ha nőkkel tenné, az rosszul esne neki

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.25 | 15:48

Zavarba is jön, ha érzi, hogy nők közelednek felé.

Fotó: RTL

Járai Máté és felesége hatalmas bombát robbantottak, amikor először beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek. A színész szerint pedig a mai napig sokan félreértelmezik ezt a kapcsolati formát, ezért az RTL-nek adott interjújában próbálta helyére tenni a dolgokat.

Mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy egyszer csak ez mint egy ilyen pestis, elindul, és megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. Össze-vissza fognak rohangálni, és akit meglátnak az utcán, elkapják és megerőszakolják. Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni

Azt is hozzátette, hogy nagyon büszke a nyitottságára és felesége testesíti meg számára a szerelmet:

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának felém, vagy bejövök nekik. Egész egyszerűen nekem a Kíra az, aki időnként megtestesíti azt, ami nekem a nőben bejön, vagy a vágyam. Az így jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjai. Egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, ha én egy nővel csalnám meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.