Celeb

Járai Máté kifejtette, hogy csak férfiakkal csalta meg a feleségét, mert ha nőkkel tenné, az rosszul esne neki

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.25 | 15:48

Zavarba is jön, ha érzi, hogy nők közelednek felé.

Fotó: RTL

Járai Máté és felesége hatalmas bombát robbantottak, amikor először beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek. A színész szerint pedig a mai napig sokan félreértelmezik ezt a kapcsolati formát, ezért az RTL-nek adott interjújában próbálta helyére tenni a dolgokat.

Mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy egyszer csak ez mint egy ilyen pestis, elindul, és megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. Össze-vissza fognak rohangálni, és akit meglátnak az utcán, elkapják és megerőszakolják. Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni

Azt is hozzátette, hogy nagyon büszke a nyitottságára és felesége testesíti meg számára a szerelmet:

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának felém, vagy bejövök nekik. Egész egyszerűen nekem a Kíra az, aki időnként megtestesíti azt, ami nekem a nőben bejön, vagy a vágyam. Az így jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjai. Egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, ha én egy nővel csalnám meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.